Ξαπλώστρες πλέξιγκλας: Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες ειδικά προσαρμοσμένες για κορονοϊό [vids & pics]
Αυτές τις εικόνες μάλλον τις ξεχνάμε για φέτος
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξαπλώστρες πλέξιγκλας: Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες ειδικά προσαρμοσμένες για κορονοϊό [vids & pics]

Ξαπλώστρες πλέξιγκλας: Ειδικά προστατευτικά plexiglass, πετσέτες μιας χρήσης και αντισηπτικά στην Περίσσα σαν ενδεικτικό δείγμα συμμόρφωσης με τις νέες απαιτήσεις

Ξαπλώστρες πλέξιγκλας: Ξενοδόχος επιχειρηματίας στη Σαντορίνη τοποθέτησε ξαπλώστρες με πλέξιγκλας στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη.

Η συγκεκριμένη κατασκευή καλύπτει τις δυο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο. Επιπλέον, διατίθενται πετσέτες μιας χρήσεως αλλά και αντισηπτικά μαντηλάκια για τους λουόμενους.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουν το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», δήλωσε ο επιχειρηματίας στο protothema. Την αρχή στον σχεδιασμό είχαν κάνει οι Ιταλοί!

Παρά το υψηλό κόστος, από 150 ευρώ κι άνω, ο επιχειρηματίας έχει παραγγείλει παρόμοιες κατασκευές για ένα συγκεκριμένο αριθμό σετ με ξαπλώστρες, για όσους πελάτες το ζητήσουν. Το πλέξιγκλας πάντως σαρώνει γενικά στην αγορά.

Read more