Κώστας Καραμανλής: Αδυνατισμένος ποζάρει με την οικογένειά του [pic]
Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε μια αλλαγή στην εμφάνισή του
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κώστας Καραμανλής: Αδυνατισμένος ποζάρει με την οικογένειά του [pic]

Κώστας Καραμανλής: Ίσως και να μην τον αναγνωρίζατε στον δρόμο...

Κώστας Καραμανλής: Σε μια από τις ελάχιστες φωτογραφίες του πρώην πρωθυπουργού που βγαίνουν στη δημοσιότητα με την οικογένειά του, τον είδαμε αδυνατισμένο και με μούσι. Αφορμή τα 54α γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή, Νατάσας Παζαΐτη όπου φωτογραφίζονται όλοι μαζί με τα παιδιά τους Αλέξανδρο και Αλίκη.

«Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου» έγραψε στην τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Νατάσα Παζαΐτη με αφορμή τα 54α γενέθλιά της.

Ο πρώην πρωθυπουργός προσελκύει φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένος από την τελευταία φορά που είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ακολουθεί τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια μία συγκεκριμένη διατροφή η οποία και τον βοήθησε, χωρίς πολλές στερήσεις, να χάσει αρκετά κιλά.

Εντύπωση όμως μας προκάλεσαν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, του Αλέξανδρου και της Αλίκης που σήμερα είναι πλέον 17 ετών. Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο το 2003 και τώρα είναι μαθητές λυκείου.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής δείχνει να είναι πιο εξοικειωμένος με τα φωτογραφικά φλας αφού συνοδεύει συχνά τη μητέρα του Νατάσα Παζαΐτη σε εκδηλώσεις όπως έκανε τον περασμένο Ιούνιο όταν βρέθηκαν μαζί σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Ζάππειο.

Η Αλίκη, όμως, δείχνει πιο συνεσταλμένη και αποστασιοποιημένη από τα media. Γι’ αυτό και τα φλας έκαναν τη… νύχτα μέρα στο Ηρώδειο το περασμένο καλοκαίρι απαθανατίζοντάς την στο πλευρό του μπαμπά της.

Read more