Κορονοϊός Τζόνσον: Στο νοσοκομείο ο βρετανός πρωθυπουργός
Ο βρετανός πρωθυπουργός εισήχθη προληπτικά στο νοσοκομείο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός Τζόνσον: Στο νοσοκομείο ο βρετανός πρωθυπουργός

Κορονοϊός Τζόνσον: Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον οδηγήθηκε χθες στο νοσοκομείο λόγω των συμπτωμάτων του Covid 19, σύμφωνα με το BBC.

Κορονοϊός Τζόνσον: Ο εκπρόσωπος της της Downing Street δήλωσε ότι «αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα καθώς ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να έχει επίμονα συμπτώματα κορονοϊού δέκα ημέρες μετά την αρχική διάγνωση», και συμπλήρωσε: «Ο πρωθυπουργός ευχαριστεί το προσωπικό του NHS για όλη την απίστευτη σκληρή δουλειά του και προτρέπει το κοινό να συνεχίσει να ακολουθεί τις συμβουλές της κυβέρνησης να μείνει στο σπίτι, να προστατεύσει το NHS και να σώσει ζωές».

Ο Μπόρις Τζόνσον είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στις 27 Μαρτίου, δηλώνοντας ότι είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό και βιώνει «ήπια συμπτώματα». «Είμαι τώρα αυτοαπομονωμένος, αλλά θα συνεχίσω να είμαι ηγέτης της αντίδρασης της κυβέρνησης μέσω βίντεο-διάσκεψης καθώς καταπολεμάμε αυτόν τον ιό», είχε δηλώσει ο Μπόρις Τζόνσον. Παραμένει ο υπεύθυνος της κυβέρνησης και βρίσκεται σε επαφή με συναδέλφους και αξιωματούχους υπουργών.

Read more