Κορονοϊός Leonardo DiCaprio: Δωρεά 12 εκατομμυρίων δολαρίων για τις ευαίσθητες ομάδες
Ένας απόλυτα συνειδητοποιημένος καλλιτέχνης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός Leonardo DiCaprio: Δωρεά 12 εκατομμυρίων δολαρίων για τις ευαίσθητες ομάδες

Κορονοϊός Leonardo DiCaprio: Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που δεν σταματά να αποδεικνύει έμπρακτα τις ευαισθησίες του.

Κορονοϊός Leonardo DiCaprio: Ο 45χρονος ηθοποιός, Leonardo DiCaprio, γνωστός για την ακτιβιστική του δράση και τις ευαισθησίες του δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής μπροστά στη μεγάλη κρίση που περνάει η χώρα του και ολόκληρος ο πλανήτης.  Έχοντας στο μυαλό του λοιπόν τους ανθρώπους που νοσούν από τον covid-19 και έχουν απολυθεί ή είναι άποροι, προχώρησε σε συνεργασία με τη Laurene Pawell Jobs (χήρα του Steve), την Apple και το Ford Foundation, στη δωρεά 12 εκατομμυρίων δολαρίων για τη δημιουργία του America’s Food Fund.

Αυτό το μεγάλο ποσό θα μοιραστεί στους οργανισμούς World Central Kitchen και Feeding America, που έχουν ως αποστολή τους να βοηθούν ανθρώπους που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες είναι από άπορα παιδάκια που βασίζονταν στα σχολικά γεύματα και ηλικιωμένους μέχρι οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα και άνεργους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε τη παρακάτω δήλωση στα μέσα: «Μπροστά σε αυτή την κρίση, οργανισμοί όπως το World Central Kitchen και το Feeding America μας εμπνέουν με τη σταθερή τους δέσμευση να προσφέρουν τρόφιμα στις πιο ευαίσθητες ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη. Τους ευχαριστώ για την ακούραστη δουλειά τους. Αξίζουν όλη μας την υποστήριξη».

Read more