Κηδεία Γλέζου: Μεσίστια η ελληνική σημαία σε Ακρόπολη και βουλή
Η κηδεία του μεγάλου αγωνιστή της αριστεράς θα γίνει δημοσία δαπάνη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κηδεία Γλέζου: Μεσίστια η ελληνική σημαία σε Ακρόπολη και βουλή

Κηδεία Γλέζου: Η κηδεία του ιστορικού αγωνιστή της Αριστεράς, θα τελεστεί σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα από την πανδημία του κορονοϊού.

Κηδεία Γλέζου: Μεσίστια θα κυματίζει σήμερα η ελληνική σημαία στον βράχο της Ακρόπολης,, ημέρα της κηδείας του Μανώλη Γλέζου. Πρόκειται για φόρο τιμής στη μνήμη του «μεγάλου Έλληνα», όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρεται: «Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, o αγωνιστής Μανώλης Γλέζος έφυγε σήμερα Δευτέρα 30 Μάρτη από την ζωή. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μ. Γλέζου. Τέλος, η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ’ Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948).

Υπενθυμίζεται ότι με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ύστερα από πρόταση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, η κηδεία του Μανώλη Γλέζου θα τελεστεί δημοσία δαπάνη.

Read more