Κατερίνα Σακελλαροπούλου instagram: Η πρώτη ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Instagram [pics]
Presidencygr ο λογαριασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου instagram: Η πρώτη ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Instagram [pics]

Κατερίνα Σακελλαροπούλου instagram: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας άνοιξε προσωπικό λογαριασμό το instagram.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου instagram: Τη δική της προσωπική σελίδα στο Instagram άνοιξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η στιγμή ήταν η κατάλληλη για την πρώτη της δημοσίευση αφού επέλεξε να ανεβάσει φωτογραφίες από τη σημερινή της επίσκεψη στην Ακρόπολη.

Η σημερινή ημέρα, το άνοιγμα δηλαδή των αρχαιολογικών χώρων και επομένως και της Ακρόπολης, παρουσιάστηκε και προβλήθηκε διεξοδικά από τα ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης. Είχε μάλιστα ιδιαίτερο συμβολισμό αφού συνέπεσε με την παγκόσμια Ημέρα Μουσείων.

Η κα Σακελλαροπούλου ανέβασε τις φωτογραφίες από την επίσκεψη στο βράχο της Ακρόπολης και την ξενάγησή της από την υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη.

Δείτε παρακάτω την πρώτη δημοσίευση της Προέδρου της Δημοκρατίας:

Επίσκεψη στην Ακρόπολη με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Μετά από καιρό οι αρχαιολογικοί μας χώροι ανοίγουν και πάλι για το κοινό. Με τη φροντίδα στα μοναδικά μας πολιτιστικά μνημεία, την αγάπη και την αναγνώριση στη διαιώνια αξία τους – και την αυστηρή, βέβαια, τήρηση των υγειονομικών μέτρων – θα σηκωθούμε όλοι μαζί «λίγο ψηλότερα» #acropolis #internationalmuseumday

Read more