Καλλιθέα επίθεση: Με σοβαρά εγκαύματα η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο [vid]
Η νέα γυναίκα έχει χάσει το μάτι της όπως αναφέρουν οι γιατροί
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλλιθέα επίθεση: Με σοβαρά εγκαύματα η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο [vid]

Καλλιθέα επίθεση: Η 34χρονη γυναίκα έμπαινε στο κτίριο της εργασίας της όταν δέχθηκε την επίθεση από μια άλλη γυναίκα με μαύρα.

Καλλιθέα επίθεση: Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η γυναίκα περπατούσε στη Θησέως, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, την πλησίασε μια άλλη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και μαύρα ρούχα και της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο. Η επίθεση έγινε στην είσοδο ασφαλιστικής εταιρείας, που βρίσκεται επί της οδού Θησέως 214, λίγα μέτρα πριν το ασανσέρ. Η γυναίκα με τη μάσκα εμφανίστηκε από τις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο και έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο του θύματος.

Το σημείο είναι τυφλό κι εκεί δεν υπάρχουν κάμερες. Η δράστιδα εξαφανίστηκε, ενώ όσοι είδαν τι είχε συμβεί κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Οι μάρτυρες περιέγραψαν στους αστυνομικούς ότι είδαν ξαφνικά την 34χρονη συνάδελφό τους να ουρλιάζει από τον πόνο και να κλαίει. Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Metropolitan στο Φάληρο, όπου και νοσηλεύεται στην Εντατική με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει χάσει το αριστερό της μάτι.

Η αστυνομία περιμένει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να της πάρει κατάθεση. Υπάρχουν ωστόσο πληροφορίες πως το θύμα γνώριζε τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων και την ερωτική αντιζηλία. Επίσης, αναζητούνται εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, που βρίσκονται κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Μιλώντας στο Mega, ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων του Metropolitan, τόνισε: «Την παρέλαβα και ούρλιαζε. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Είδαμε ότι είχε γίνει επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Τα τραύματά της ήταν στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Έχει άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή, είναι δύσκολη η κατάσταση για το μάτι αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Ο ίδιος μετέφερε τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας. Όταν τη ρώτησε αν η επίθεση ήταν εσκεμμένη, ώστε να κληθεί η αστυνομία, η κοπέλα υποφέροντας από τους πόντους, του είπε: «Δεν ξέρω τι έγινε. Μια με μαύρα μου έριξε κάτι».

Read more