Ιωάννα βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη δράστιδα [vids]
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννα βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη δράστιδα [vids]

Ιωάννα βιτριόλι: Στα χνάρια της δράστιδος στην υπόθεση με το βιτριόλι βρίσκεται η Αστυνομία.

Ιωάννα βιτριόλι: Οι εξέταση των μαρτύρων και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχουν φέρει την ΕΛ.ΑΣ περισσότερο από ποτέ κοντά στη  μαυροντυμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τις τηλεφωνικές επαφές λίγο πριν και μετά την επίθεση ενώ «κλειδί» στις έρευνες είναι το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω της η δράστις της επίθεσης και μέσα από την σάρωση που γίνεται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα χρόνου της σύλληψη της.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία

«Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» δήλωσε ένας καταστηματάρχης της περιοχής ο οποίος υποστηρίζει ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την γυναίκα
«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα» τόνισε ο μάρτυρας.

Τι αποκάλυψε η φίλη της 34χρονης στην Νικολούλη

Φίλη του θύματος, που μίλησε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” ανέφερε πως μαζί με άλλους οικείους της, την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να της δώσουν θάρρος. Σε ερώτηση για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την επίθεση, η φίλη της λέει πως δεν γνωρίζει αν είχε εχθρούς και ότι δεν φαινόταν προβληματισμένη. «Δεν θέλω να κάνω εικασίες, γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν είχε κάποιον εχθρό στο επαγγελματικό περιβάλλον ή στην προσωπική της ζωή». Σε ερώτηση αν το κίνητρο μπορεί να ήταν κάποια ερωτική αντιζηλία, δήλωσε πως οι τελευταίες σχέσεις που είχε δεν είχαν κάποιο πρόβλημα, με γυναίκες που ζήλευαν. Το ίδιο ανέφερε και για το εργασιακό της περιβάλλον, λέγοντας πως ήταν αγαπητή γενικά.

Είπε όμως ότι πριν από δύο χρόνια, υπήρχε μία μήνυση από την κοπέλα σε βάρος κάποιου συντρόφου της, για κακοποίηση. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η φίλη της, εκείνος την είχε χτυπήσει, αλλά αφού στράφηκε νομικά εναντίον του, δεν την είχε ξαναενοχλήσει. «Τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ», πρόσθεσε.

Read more