Ιωάννα βιτριόλι Καλλιθέα: Το μήνυμά της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο [vid]
Τις ευχαριστίες της για τη συμπαράσταση που έχει λάβει εξέφρασε η νέα γυναίκα από το νοσοκομείο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννα βιτριόλι Καλλιθέα: Το μήνυμά της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο [vid]

Ιωάννα βιτριόλι Καλλιθέα: Στο Θριάσιο θα βρεθούν σήμερα οι αστυνομικοί για να πάρουν κατάθεση από την 34χρονη Ιωάννα.

Ιωάννα βιτριόλι Καλλιθέα: Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή κατακλύζεται  από μηνύματα συμπαράστασης για τον εφιάλτη που ζει.  «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ», δήλωσε η 34χρονη.

«Η γυναίκα αυτή, συνδέεται με τον εργασιακό της χώρο, γνωρίζει πρόσωπα μέσα από αυτόν», υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας. Μάλιστα την έχει συμβουλεύσει να μιλήσει στην αστυνομία και να αποκαλύψει ακόμα και ασήμαντες ίσως για εκείνη σκέψεις, που πιθανότατα να αποτελέσουν το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου.

«Δεν έχω διαμάχη με κανέναν. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Όλα έγιναν μέσα σε μια στιγμή. Φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και ενδεχομένως να φορούσε και σκουφί», ήταν οι πρώτες κουβέντες της 34χρονης. Μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι πρόκειται για ερωτική αντιζηλία, ενώ και η ίδια η 34χρονη δηλώνει κατηγορηματικά, ότι αυτό το σενάριο δεν ισχύει.

Η 34χρονη δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από μια μαυροφορεμένη γυναίκα στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται, επί της οδού Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Τι λένε οι γιατροί

«Πραγματικά, είναι παντού καμένη. Έχει πολλά εγκαύματα στο χέρι της και στο σώμα της. Είναι σε σοκ ακόμη και η ίδια και η οικογένειά της», δήλωσε στο OPEN TV ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας. Ο ίδιος τόνισε ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να γλιτώσουν την όρασή της από το ένα της μάτι.

Στο ερώτημα πού βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστριας, υπογράμμισε ότι οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες διπλανών κτιρίων». Δεν απέκλεισε την επίθεση να μην την έκανε μόνο ένα άτομο αλλά να είχε δηλαδή και συνεργό, αλλά αυτό, όπως είπε, είναι κάτι που η Αστυνομία ερευνά.

Read more