Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Πόσο κοστίζει ο Μωυσής»
Κριτική για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ από τη δημοσιογράφο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Πόσο κοστίζει ο Μωυσής»

Έλενα Ακρίτα: Η δημοσιογράφος σχολίασε στο facebook το σποτ που δημοσίευσε ο ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ.

Έλενα Ακρίτα: Στην ανάρτηση της στο στο Facebook που είναι και ο τρόπος που η ίδια επιλέγει για να επικοινωνεί με τον κόσμο του διαδικτύου και τους ακολούθους της, άσκησε κριτική για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που έχει προκαλέσει γενικότερα αντιδράσεις.

Το σποτ σχετίζεται με τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ από την καμπάνια για τον κορονοϊό.

«Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη, είδα το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Πέτσα. Ένα σποτ που τσουβαλιάζει αβλεπί έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο. Απαράδεκτο. Δεν τα »παίρνουν» όλοι οι δημοσιογράφοι και δεν είμαστε όλοι ίδιοι». Και καταλήγει στο ότι πρέπει να το αποσύρουν λίαν συντόμως. «Καλά θα κάνουν να το αποσύρουν χτες», γράφει στη δημοσίευσή της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η σύγκρουση αφορά τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ σχετικά με την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και τη συνεχιζόμενη άρνηση της κυβέρνησης να δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικό κατάλογο με τα ακριβή ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας για τον κορονοϊό. Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ τιτλοφορείται: «Πόσο κοστίζει ο Μωυσής».

Να σημειωθεί ότι το «Μωυσής» χρησιμοποιείται ειρωνικά, καθώς πριν λίγες μέρες ο εκδότης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη… «νέο Μωυσή».

Read more