Γκρέγκορι Τάιρι Μπόις: Νεκρός μαζί με τη σύντροφό του βρέθηκε ο ηθοποιός του «Twilight»
Ένας νέος άνθρωπος χάθηκε
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκρέγκορι Τάιρι Μπόις: Νεκρός μαζί με τη σύντροφό του βρέθηκε ο ηθοποιός του «Twilight»

Γκρέγκορι Τάιρι Μπόις: Ο ηθοποιός ήταν 30 χρονών και βρέθηκε νεκρός μαζί με τη φίλη του Natalie Adepoju στο διαμέρισμα που ζούσε στο Λος Άντζελες.

Γκρέγκορι Τάιρι Μπόις: Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο 30χρονος σταρ βρέθηκε νεκρός στις 13 Μαΐου όμως σήμερα είδε η είδηση τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και το TMZ με άρθρο του ισχυρίζεται ότι βρέθηκε στο διαμέρισμα ίχνος από λευκή σκόνη, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ο 30χρονος ηθοποιός είχε παίξει στην πρώτη ταινία του Twilight και είχε αναλάβει τον ρόλο του Tyler Crowley, του ανθρώπου που παραλίγο να χτυπήσει την πρωταγωνίστρια Bella Swan, την οποία ερμήνευσε Kristen Stewart, με ένα αυτοκίνητο.

Με την έγκαιρη επέμβαση του Robert Pattinson, όμως, ο οποίος υποδυόταν τον Edward Cullen, η κοπέλα κατάφερε να σωθεί. Η συγκεκριμένη ταινία, υπήρξε για τον άτυχο ηθοποιό η αναγνώριση των προσπαθειών του να ασχοληθεί με την υποκριτική στον χώρο της 7ης Τέχνης.

Ο Γκρέγκορι Τάιρι Μπόις ήταν πατέρας δύο κοριτσιών, σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Instagram. «Ήταν το φως των ζωών μας και είμαστε βαθιά θλιμμένοι για τον θάνατό του. Ήταν πατέρας, γιος, εγγονός, αδελφός, θείος και φίλος», ανέφερε η οικογένειά του σε δήλωση στο ΤΜΖ. «Ήταν καλός άνθρωπος, με μεγάλο σεβασμό και υπεύθυνος. Πάντα έβαζε τους άλλους πρώτα», ανέφερε ακόμη η οικογένεια, ζητώντας από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητα καθώς θρηνούν.

Read more