Γιώργος Παρτσαλάκης: Η ανάρτηση στο instagram μετά την περιπέτεια της υγείας του
Όλα εξελίχθηκαν ομαλά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η ανάρτηση στο instagram μετά την περιπέτεια της υγείας του

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο Γιώργος Παρτσαλάκης με μια ανάρτησή του στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον για την υγεία του.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί το βράδυ του μεγάλου Σαββάτου στην καρδιολογική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου. Όπως ήταν επόμενο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης  προκάλεσε την ανησυχία φίλων και γνωστών του.

Ο ίδιος αναφέρει: «Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις».

«Θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια. Υ.Γ. Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμάν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες» πρόσθεσε με το γνωστό του χιούμορ ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Read more