Γιάννης Κότσιρας: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του
Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιάννης Κότσιρας: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Γιάννης Κότσιρας: Ο αγαπημένος τραγουδιστής γνωστοποίησε το πένθος του στο facebook αλλάζοντας τη φωτογραφία προφίλ του με ένα μαύρο φόντο.

Γιάννης Κότσιρας: Ο τραγουδιστής βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές. Άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του στο Facebook με ένα μαύρο φόντο γνωστοποιώντας έτσι το πένθος του, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, Νίκη.

Ο Γιάννης Κότσιρας το βράδυ της Πέμπτης άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του στο Facebook με ένα μαύρο φόντο. Φίλοι και θαυμαστές έχουν κατακλύσει τη σελίδα του με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης για τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο τραγουδιστής είχε πει για τη μητέρα του: «Αν θυμόμαστε γεγονότα, καταστάσεις, ανθρώπους, αυτά δεν πεθαίνουν ποτέ. Ούτε τα λάθη μας πρέπει να πεθαίνουν. Αν ξεχάσουμε τα λάθη μας, είναι πιθανό να τα ξανακάνουμε. Δεν φημιζόμαστε για τη μνήμη μας. Στην προσωπική μου ζωή με έχει χαρακτηρίσει ο απών – λόγω εργασίας – πατέρας. Ήταν ναυτικός και η μητέρα μου έκανε τεράστιες θυσίες ώστε να μη φανεί η έλλειψή του».

Read more