Επίθεση βιτριόλι: Τι είναι η τράπουλα Χαλ – Τα αναπάντητα ερωτήματα της 35χρονης [pics]
Δεν προέβλεψε καλά το μέλλον η τράπουλα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση βιτριόλι: Τι είναι η τράπουλα Χαλ – Τα αναπάντητα ερωτήματα της 35χρονης [pics]

Επίθεση βιτριόλι: Στο σπίτι της 35χρονης βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα, τα οποία μελετά η αστυνομία.

Επίθεση βιτριόλι: Διαβάζοντας κανείς το σημείωμα της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, αρχικά δεν μπορεί να βγάλει νόημα.

Με μια όμως πιο προσεκτική ματιά αλλά και τη συμβολή των ειδικών, είναι ξεκάθαρο ότι η 35χρονη φαίνεται ότι σημειώνει αυτά που της αποκάλυψαν τα χαρτιά,  είτε ρίχνοντάς τα μόνη της είτε πηγαίνοντας σε κάποια επαγγελματία «χαρτορίχτρα» που απλά συμβουλεύτηκε η φερόμενη ως δράστρια, για να της πει το μέλλον. Το ενδιαφέρον της προφανώς εστιάζεται στη σχέση της με τον 40χρονο άνδρα. Η λέξη ΧΑΛ που αναγράφεται στο σημείωμα είναι μια γνωστή στον χώρο της χαρτομαντείας τράπουλα, για να προβλέπει κανείς το μέλλον!

Στο σημείωμα που είδε το φως της δημοσιότητας από τους άντρες της ασφάλειας, η κατηγορούμενη γράφει:

ΧΑΛ
«ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι…. πάλι θα περάσουμε ωραία
Δουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30 είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο
έχει φίδι στην δουλειά του – Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει»

Τι είναι η τράπουλα Χαλ (Ηal)

H Χαλ (Ηal), είναι μια τράπουλα που πολλές χαρτομάντισσες χρησιμοποιούν για να προβλέψουν το μέλλον. Ο Ηal. G. ο δημιουργός αυτής της τράπουλας, ασχολήθηκε πάρα πολλά χρόνια με τα μυστήρια της Σφίγγας και μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες. Συγκέντρωσε και αποκρυπτογράφησε σήματα από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο, που έχουν σχέση με τις επιστήμες αυτές και περιέλαβε κάποια από αυτά –κατάλληλα προσαρμοσμένα-στην τράπουλά του.

Σε 32 κάρτες –οι 29 έχουν 2 σήματα στην πάνω αριστερή και κάτω δεξιά γωνία- περιλαμβάνει τα 12 ζώδια, τους πλανήτες που τα κυβερνούν και σχήματα που αφορούν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

«Η τράπουλα του Hal στα χέρια όσων τη χρησιμοποιούν σωστά, δείχνει με απόλυτη ακρίβεια το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, ένα χωρισμό ή μια επισημοποίηση.
Αποκαλύπτει επίσης την εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων και είναι ο καλύτερος σύμβουλος για επαγγελματικά ζητήματα, αφού προβλέπει όχι μόνο την επαγγελματική πορεία των ατόμων, αλλά και την κατάλληλη χρονική στιγμή για επενδύσεις, επεκτάσεις, προσλήψεις, δάνεια κ.λ.π», γράφει διαφήμιση γνωστής μελλοντολόγου.

Φαίνεται λοιπόν ότι η 35χρονη Έφη ήθελε να μάθει το μέλλον της αλλά δεν είναι γνωστό εάν απευθυνόταν σε κάποιον επαγγελματία ή όχι.

Θυμίζουμε ότι η 35χρονη μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων, για να καταθέσει όπου εκεί σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής. «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» σημείωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Read more