Επίθεση με βιτριόλι: Κυκλοφόρησε το σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη γυναίκα με τα μαύρα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Κυκλοφόρησε το σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Οι περιγραφές της 34χρονης Ιωάννας προς τους ειδικούς της αστυνομίας οδήγησαν στη δημιουργία του σκίτσου της δράστριας.

Επίθεση με βιτριόλι: Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Όπως είναι λογικό, η εικόνα της γυναίκας αναλύεται καρέ-καρέ, ενώ όπως φαίνεται η εικόνα της δεν είναι άγνωστη στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της Ιωάννας. Το σίγουρο είναι ότι όσο και αν προσπάθησε δεν απέφυγε τελικά μια συγκεκριμένη κάμερα που την έχει καταγράψει. Όταν τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα θα είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την κλινική εγκληματολόγο Κέλλυ Ιωάννου η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η δράστις είναι ένα άτομο γεμάτο θυμό ή ζήλια και είναι πολύ πιθανό να πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας: «Η επίθεση με το βιτριόλι είναι μια πράξη μίσους που είχε σκοπό να παραμορφώσει την άτυχη κοπέλα και να της καταστρέψει τη ζωή», τόνισε η κυρία Ιωάννου και πρόσθεσε πως δεν αποκλείεται να υπήρχε και μεσάζοντας που προμήθευσε το βιτριόλι στην «μαυροφορεμένη».

Σύμφωνα με την εγκληματολόγο μπορεί ο θύτης να είναι πρόσωπο υπεράνω υποψίας από το ευρύτερο περιβάλλον της κοπέλας και να υπήρξε μια ζήλια, μια διεστραμμένη εκδήλωση αγάπης. Επίσης δεν αποκλείει το γεγονός να υπάρχει συνεργάτης ενώ εμφανίζεται βέβαιη πως είναι προμελετημένο έγκλημα με σκοπό να της καταστρέψει τη ζωή με το βιτριόλι.

Την ίδια ώρα τη δική της μάχη δίνει η 34χρονη Ιωάννα, καθώς υποβλήθηκε στο δεύτερο χειρουργείο. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται στα ΜΜΕ η κοπέλα έχει καταλάβει τη μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί τόσο στο πρόσωπό της όσο και στο σώμα της. Είναι σοκαρισμένη βλέποντας το αριστερό της χέρι και ζητά επίμονα έναν καθρέφτη για να δει το πρόσωπο της. Το πρωί, ο δικηγόρος της, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχετικά με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας, είπε ότι παραμένει κρίσιμη και ανέφερε πως “έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει”.

Read more