Δημήτρης Λιγνάδης: Διαψεύδει τα περί παραίτησής του από το Εθνικό Θέατρο
Δεν παραιτούμαι από το Εθνικό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Διαψεύδει τα περί παραίτησής του από το Εθνικό Θέατρο

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διαψεύδει τις φήμες περί παραίτησής του.

Δημήτρης Λιγνάδης: Νωρίτερα σήμερα η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook ανέφερε ότι ο ηθοποιός παραιτείται από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο.

Λίγο αργότερα ο ίδιος με ανακοίνωσή του διαψεύδει τις φήμες περί παραίτησής.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία».

Νωρίτερα, το υπουργείο Πολιτισμού είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει στα social media.

«Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη «αξιόπιστη πληροφορία» είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Read more