Διάγγελμα Βασίλισσας Ελισάβετ για κορονοϊό: «Θα συναντηθούμε ξανά»
Σύντομα θα βρεθούμε και πάλι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διάγγελμα Βασίλισσας Ελισάβετ για κορονοϊό: «Θα συναντηθούμε ξανά»

Διάγγελμα Βασίλισσας Ελισάβετ για κορονοϊό: Είναι η πέμπτη φορά που η βασίλισσα απευθύνεται στον βρετανικό λαό εδώ και 68 χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο.

Διάγγελμα Βασίλισσας Ελισάβετ για κορονοϊό: Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες  αποκλεισμένη στο Windsor μαζί με τον Φίλιππο, προκειμένου να μειώσει τις πιθανότητες να κολλήσει τον ιό, απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό που πλήττεται από την πανδημία μέσω μαγνητοσκοπημένου video.

«Ενώ έχουμε αντιμετωπίσει προκλήσεις πριν, αυτό είναι διαφορετικό», δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ και τόνισε: «Αυτήν τη φορά θα ενώσουμε με όλα τα έθνη σε ολόκληρο τον κόσμο σε μια κοινή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τις μεγάλες προόδους της επιστήμης και την ενστικτώδη συμπόνια μας για να θεραπεύσουμε. Θα νικήσουμε και αυτή η επιτυχία θα ανήκει σε όλους μας».

«Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλους όσους εργάζονται καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε την νόσο και αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πως έδωσαν την μάχη», «έχουμε ακόμα πολλά να υπομείνουμε αλλά θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Θα συναντηθούμε με τους φίλους μας, θα συναντηθούμε με τις οικογένειές μας, θα συναντηθούμε ξανά» είπε μεταξύ άλλων η Ελισάβετ.

Το τελευταίο 24ωρο στη Μεγάλη Βρετανία άλλοι 621 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να φτάνει τους 4.934.

Read more