Αρλέτα: Μια μικρή συναυλία στα αποκαλυπτηρία του αγάλματος στα Εξάρχεια [vid & pics]
Το άγαλμα αφιερωμένο στην Αρλέτα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αρλέτα: Μια μικρή συναυλία στα αποκαλυπτηρία του αγάλματος στα Εξάρχεια [vid & pics]

Αρλέτα: Οι φίλοι και οι γείτονες της Αρλέτας μαζεύτηκαν την Κυριακή, 20/6, στα Εξάρχεια για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της τραγουδίστριας.

Αρλέτα: Ο Χρήστος Θηβαίος, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Χριστοδούλου τραγούδησαν μαζί με τους κατοίκους της περιοχής που συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Ιουστινιανού και Καλλιδρομίου, για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που φιλοτέχνησε ο Κυριάκος Ρόκος, φίλος από τα φοιτητικά της χρόνια.

Σε συνεννόηση με τον Δήμο Αθηναίων, οι φίλοι της Αρλέτας που πέθανε το 2017 τοποθέτησαν στο μικρό παρκάκι ακριβώς απέναντι από το πατρικό της σπίτι, όπου πέρασε όλη της την ζωή ένα μικρό γλυπτό για εκείνη. Το γλυπτό αποκάλυψε ο Κυριάκος Ρόκος, φίλος και συμφοιτητής της Αρλέτας στην Σχολή καλών τεχνών, ο οποίος το το φιλοτέχνησε και το πρόσφερε. «Πατρίδα μου, τα Εξάρχεια» 1945-2017 αναγράφεται στον στύλο κάτω από το γλυπτό ενώ λίγο πιο χαμηλά «Γιατί σ αγάπησα πολύ», με την υπογραφή της Άννας, της αγαπημένη φίλης της Αρλέτας, Άννας Σταματοπούλου, που ανέλαβε τα έξοδα παρουσίασης και συντήρησης του έργου.


Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Read more