2020: Η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο
Μια δύσκολη χρονιά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

2020: Η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο

2020: Ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών συγκεντρώνει όλη τη δύσκολη χρονιά που σε λίγες ημέρες τελειώνει.

2020: Ο μουσικός Cee-Roo από την Ελβετία, συγκέντρωσε σε ένα βίντεο, διάρκειας τεσσάρων λεπτών, τα γεγονότα που καθόρισαν τη χρονιά αυτή και άλλαξαν τον τρόπο ζωής όλης της ανθρωπότητας.

Μέσα στη χρονιά αυτή ο πλανήτης βίωσε την τρομερή έκρηξη στη Βηρυτό, το κίνημα Black Lives Matter που πυροδότησε η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, πλημμύρες, το αεροπορικό δυστύχημα του θρύλου του μπάσκετ και του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, μέχρι και τον πιο πρόσφατο θάνατο του «θεού» της μπάλας Ντιέγκο Μαραντόνα και άλλα πολλά.

Ο πρωταγωνιστής της χρονιάς βέβαια, δεν είναι άλλος από τον Covid-19 που ξεκίνησε από την Ουχάν της Κίνας και πολύ σύντομα εξαπλώθηκε από άκρη σε άκρη του πλανήτη, προκαλώντας τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι και σήμερα!

O Cee-Roo συγκέντρωσε τα σημαντικότερα γεγονότα που καθόρισαν το 2020, συνδύασε τα πλάνα με δικές του πρωτότυπες μουσικές και μας τα παρουσιάζει μέσα από ένα συγκλονιστικό, σύντομο βίντεο ανασκόπησης, που όλοι πρέπει να δούμε!

Read more