Το πρώτο online bar είναι γεγονός – Εσείς που θα πιείτε το ποτό σας σήμερα;
Και τα bar άνοιξαν πάλι...
DIGITAL

Το πρώτο online bar είναι γεγονός – Εσείς που θα πιείτε το ποτό σας σήμερα;

Online Bar: Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει online παραστάσεις στο θέατρο, online tours στα μεγαλύτερα μουσεία στον κόσμο, αλλά οnline bar δεν είχαμε δει.

Online Bar:  Το διαδικτυακό μπαρ με την ονομασία Stay the Fuck Home Bar άνοιξε πριν λίγες μέρες στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και η βότκα ρέει άφθονη. Η ιδέα έρχεται από το ρώσικο πρακτορείο creative agency Shishki Collective που αποφάσισε να κρατήσει τον κόσμο σπίτι και να του φέρει ένα μπαρ στο σαλόνι.

Σε αυτό το μπαρ λοιπόν εσείς βάζετε το ποτό σας -μπορείτε ακόμα και να φάτε αν θέλετε- και να καθίσετε στη ψηφιακή μπάρα. Μπαίνοντας στο site θα βρείτε το κεντρικό μπαρ, όπου θα πιείτε το ποτό σας και θα γνωρίσετε κόσμο από κάθε μεριά του πλανήτη, ενώ διαθέτει και επιπλέον 11 virtual rooms για ψηφιακό bar hopping.

Πρόσβαση στο online bar

Η βασική ιδέα είναι να μπορείς να μπεις, ανεξαρτήτως χώρας και τοποθεσίας, και να γίνεις κομμάτι αυτής της διαδικτυακής κοινότητας. Βάζεις το ποτό σου και συναντιέσαι με φίλους σου. Αυτούς που ήδη έχεις αλλά και νέους από όλες τις χώρες. Συνδέεσαι μέσω video chat, και επιλέγεις από 3 εικονικά δωμάτια, με 12 επισκέπτες το καθένα. Τηρούμε και εδώ τους κανόνες του social distancing. Μέσα στις πρώτες 24 ώρες λειτουργίας, η επισκεψιμότητα έφτασε στους 30.000 ανθρώπους.

Events

Η βασική γλώσσα των events είναι στα ρώσικα, αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. «Δεν είμαστε έτοιμοι να εγκαταλείψουμε τη διασκέδαση με τους ανθρώπους, ακόμα και όταν ο κόσμος οδηγείται σε Αποκάλυψη. Γι αυτό και δημιουργήσαμε αυτό το μπαρ. Για να παραμείνουμε σε απομόνωση παραμένοντας συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Είναι σαν το τηλεφωνικό σεξ. Ευχάριστο, ασφαλές και μακριά από ασθένειες».

Το μήνυμα τους; «Ενώ τα σύνορα κλείνουν, εμείς υποδεχόμαστε τον κόσμο από κάθε χώρα. Μπείτε. Εξάλλου, όλα τα άλλα σχέδιά σας είναι μάλλον επικίνδυνα».

Μέσα στο site, θα βρεις και το πρόγραμμα των επερχόμενων events για να συντονίζεσαι. Επισκεφτείτε το στο staythefuckhome.bar

Read more