Νομίζατε ότι τα διαστημικά κράνη είναι μόνο για τους αστροναύτες – Και όμως…προστατεύουν από τον κορονοϊό
Όλα για τη διαφορετικότητα
DIGITAL

Νομίζατε ότι τα διαστημικά κράνη είναι μόνο για τους αστροναύτες – Και όμως…προστατεύουν από τον κορονοϊό

Διαστημικά κράνη: Δεν είναι μόνο οι μάσκες παντός τύπου, που προστατεύουν από τον covid-19.

Διαστημικά κράνη: Φαίνεται ότι αποτελούν μία εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

«Πριν από έναν χρόνο θα σας έλεγαν τρελούς. Σήμερα, αν φοράτε ένα τροποποιημένο διαστημικό κράνος σε ένα αεροπλάνο ή στο μετρό, γίνεστε αξιοζήλευτος», σχολιάζει το Forbes αναφέροντας ότι οι μάσκες είναι παντού αλλά η διαστημικού επιπέδου προστασία από την πανδημία προσθέτει αίγλη και μία δόση από επιστημονική φαντασία στις κοινωνικές αποστάσεις.

Εάν θέλετε να ξεχωρίζετε λοιπόν, η εταιρεία VYZR Technologies, με έδρα το Τορόντο, παρουσίασε το BioVYZR τον περασμένο Απρίλιο, που πωλείται για 250 δολάρια. Το κράνος έχει σύστημα κατά των υδρατμών, έναν μικρού όγκου ανεμιστήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία, και καθαριστές αέρα νοσοκομειακής ποιότητας.

Μαζί με το BioVYZR οι αγοραστές παίρνουν δώρο ειδικά γάντια με τα οποία μπορούν να αγγίζουν το πρόσωπό τους. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το BioVYZR είναι ιδανικό για «τους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, τις σχολικές και τις πανεπιστημιακές αίθουσες, τη δουλειά, τα meetings και το γραφείο».

Όσο και εάν ακούγεται περίεργο τα κράνη είναι υπό εξάντληση και νέες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Είδες τι κάνει το σωστό marketing…

Photo by Adam Miller on Unsplash

Read more