Μαθαίνουμε ασφαλείς: Το animated βίντεο του υπουργείου Παιδείας για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό [vid]
Το παιδικό τραγούδι για την προστασία από τον κορονοϊό
DIGITAL

Μαθαίνουμε ασφαλείς: Το animated βίντεο του υπουργείου Παιδείας για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό [vid]

Μαθαίνουμε ασφαλείς: Το Υπουργείο Παιδείας κάνει την καμπάνια ενημέρωσής του στα σχολειά με ένα παιδικό τραγούδι.

Μαθαίνουμε ασφαλείς: Ένα ευχάριστο βίντεο δείχνει στα παιδιά κυρίως, όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό που πρέπει να τηρούνται τώρα που ανοίγουν τα σχολεία.

Το υπουργείο Παιδείας επέλεξε αυτόν τον ευχάριστο τρόπο για να μεταδώσει τα μέτρα ασφαλείας στα παιδιά εν’ όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα παιδιά «μεταφράζουν» τα μέτρα προστασίας και πρόληψης στο σχολείο σε τραγούδι. Μία πρωτοβουλία, που έχει ως στόχο την ομαλή έναρξη λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών και την τήρηση όλων των ενδεδειγμένων, από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, μέτρων προστασίας.

Τα παιδιά «τραγουδούν» τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και εξηγούν πώς η μάσκα, ο σχολαστικός καθαρισμός χεριών, το παγούρι και τα άλλα μέτρα προστασίας θα βοηθήσουν, ώστε και αυτή τη σχολική χρονιά να συνεχίσουμε να #ΜαθαίνουμεΑσφαλείς.

Στην ιστοσελίδα mathainoumeasfaleis.gov.gr περιλαμβάνονται οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι, υπουργικές αποφάσεις, οδηγίες του ΕΟΔΥ αλλά και άλλες ενέργειες και δράσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορονοϊού.

Read more