Κιμωλία – Το πρώτο online καφέ της Αθήνας
Ο καφές της καραντίνας
DIGITAL

Κιμωλία – Το πρώτο online καφέ της Αθήνας

Κιμωλία - Το πρώτο online καφέ: Μετά το πρώτο οnline bar σειρά έχει το πρώτο online καφέ και βρίσκεται στην Αθήνα.

Κιμωλία – Το πρώτο online καφέ: Ένα καφέ στην Πλάκα η γνωστή «Κιμωλία» δημιούργησε έναν μοναδικό χώρο για να βρισκόμαστε τις μέρες της καραντίνας. Οι ιδιοκτήτες του καφέ έφτιαξαν το «Online Κιμωλία Art Cafe». Εδώ μπορείτε να καθίσετε σε ένα virtual τραπέζι (έχει δέκα διαφορετικά κι ένα μεγάλο που το ονομάζουν το «τραπέζι της μάμας») και να μιλήσετε με φίλους, σε μια ιδιωτική συνδιάσκεψη, προσβάσιμη μόνο σε εσάς, πίνοντας το καφεδάκι ή το ποτό σας. Το μόνο που πρέπει να ετοιμάσεις είναι ο καφές σου.

Μπορείτε επίσης να συναντηθείτε με συμμαθητές ή συνεργάτες και να δουλέψετε, ακόμα και να κάνετε κάποιο μάθημα πάνω σε ένα αντικείμενο που γνωρίζετε καλά, με χρήση κάμερας ή όχι, με δυνατότητες chat και διαμοιρασμού της οθόνης. Επίσης αν έχετε διάθεση για γνωριμίες, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα και από το κοινόχρηστο μπαρ και να μοιραστείτε τα νέα σας με όλους.

Πώς λειτουργεί:

• Κάνετε κράτηση σε ένα από τα τραπέζια, που χωράει έως και πέντε άτομα- χρήστες. Κάθε λογαριασμός χρήστη που λαμβάνετε, θα έχει ισχύ από το πρωί της ημέρας για την οποία κάνετε την κράτηση, μέχρι την επόμενη μέρα στις 10:00, που αλλάζουν οι κωδικοί. Κάθε τραπέζι έχει πέντε (συγκεκριμένους) λογαριασμούς συνδεδεμένους σε αυτό. Δηλαδή δεν γίνεται κάποιος άσχετος να μπει στο δικό σας τραπέζι.

• Η όλη υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, και μπορείτε να κάνετε όσες κρατήσεις θέλετε χωρίς περιορισμό, αλλά καλό θα ήταν να είστε λογικοί και να μην υπερφορτώνετε το σύστημα.

• Αν θέλετε ένα μεγαλύτερο τραπέζι για περισσότερα άτομα, μπορείτε να το ζητήσετε και οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να σας εξυπηρετήσουν. Τέλος να σημειωθεί ότι καμία συνεδρία δεν καταγράφεται.

Η «Κιμωλία» είναι ανοιχτή καθημερινά, εκτός της Κυριακής, για να υπάρχει χρόνος να αλλάξουν οι κωδικοί, οπότε αν θέλετε τραπέζι για τη Δευτέρα θα πρέπει να στέλνετε το αίτημά σας από την Παρασκευή.

Δείτε το μήνυμα των ιδιοκτητών:

Εκ της διευθύνσεως
Αγαπημένες μας Κιμωλίες,

Από την πρώτη στιγμή που αναγκαστήκαμε να κλείσουμε για το καλό όλων μας, αναζητούσαμε τρόπους να επανέλθουμε. Η Κιμωλία φτιάχτηκε για να προσφέρει την ευκαιρία σε ανθρώπους να συναντιούνται, κι αυτή η παύση δε μας άρεσε καθόλου. Η ιδέα υπήρχε από την πρώτη μέρα, αλλά καθυστερήσαμε λίγο στην υλοποίηση. Ευτυχώς είχαμε τη βοήθεια της Eummena που μας έδωσε την υποδομή για να κάνουμε την ιδέα μας πράξη.

Σας καλούμε να ζητήσετε να σας ετοιμάσουμε λογαριασμούς για να μπείτε στο ηλεκτρονικό μας καφέ, να δείτε πως λειτουργεί και να περάσετε εδώ ποιοτικό χρόνο με φίλους. Μέχρι να βγούμε πάλι έξω, κανονικά! Όπως και στην πραγματικότητα, βάζουμε εμείς τον χώρο. Το μόνο που αλλάζει, είναι ότι πρέπει να φτιάξετε εσείς το καφεδάκι σας. Σας περιμένουμε!

Η Κιμωλία σας

Read more