Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μάχονται ενάντια στον κορονοϊό: Η Google τιμά τους γιατρούς
Η Alessia Bonari φωτογραφίζει το πρόσωπο της με τα σημάδια από τη μάσκα που φοράει όλη μέρα
DIGITAL

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μάχονται ενάντια στον κορονοϊό: Η Google τιμά τους γιατρούς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μάχονται ενάντια στον κορονοϊό: Το σημερινό Doodle της Google είναι αφιερωμένο στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μάχονται ενάντια στον κορονοϊό: Η Google με το σημερινό της Doodle θέλησε να τιμήσει τους γιατρούς και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό που δίνουν μάχη κόντρα στον ιό. Τα doodle Google σχεδόν καθημερινά τιμούν κάποια εξέχουσα προσωπικότητα  που έχει γράψει ιστορία ή αναφέρεται σε σημαντικά γεγονότα που έχουν σημαδέψει τον κόσμο. Η Google σήμερα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από το σημερινό της Doodle για την ηρωική προσπάθεια που κάνουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό σε όλον τον κόσμο.

Το σημερινό Doodle λοιπόν, αναφέρει το εξής μήνυμα:

«Σε όλους τους δημόσιους υπάλληλους στον τομέα της υγείας και ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας, σας ευχαριστούμε». Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει σκοτώσει τουλάχιστον 68.125 ανθρώπους παγκοσμίως από την εμφάνιση του Covid-19 τον Δεκέμβριο στην Κίνα, σύμφωνα με απολογισμό που κατάρτισε το Γαλλικό Πρακτορείο από επίσημες πηγές στις 22.00 το βράδυ ώρα Ελλάδος (Κυριακή 5/4).

Read more