Google αναζήτηση: Οι ερωτικές αναζητήσεις των χρηστών [vids]
H αναζήτηση για λύσεις που αφορούν τις σχέσεις μας, μπορεί να έρθει μέσω Google;
DIGITAL

Google αναζήτηση: Οι ερωτικές αναζητήσεις των χρηστών [vids]

Google αναζήτηση: Τι αναζητούν οι χρήστες στο Google όσον αφορά τα ερωτικής φύσεως ζητήματα;

Google αναζήτηση: Έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν πέντε πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Google σε σχέση με τα προβλήματα των προσωπικών σχέσεων των χρηστών του διαδικτύου

Υπάρχουν κάποιοι όροι που συνδέονται με τον έρωτα και τις σχέσεις, όπως bread crumbing ή ghosting, που για ορισμένους είναι άγνωστες λέξεις, Υπάρχουν, ωστόσο και κάποιοι που ενδιαφέρονται να μάθουν περί τίνος πρόκειται και προσφεύγουν στο Google. Σύμφωνα με έρευνα του Civilised Health, υπάρχουν πέντε πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Google, που αφορούν επίμαχα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε στην προσωπική μας ζωή.

Τι είναι το ghosting?

Οι περισσότεροι προσπαθούν να καταλάβουν αν το άτομο που τους ενδιαφέρει όντως εξαφανίστηκε μια και καλή από τη ζωή τους, χωρίς να απαντά σε μηνύματα και κλήσεις. Η αναζήτηση του εν λόγου όρου αυξήθηκε κατά 421% στη Google που σημαίνει ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι γυναίκας αλλά και άνδρα που τους αποκαλούμε ghosts.

Τι είναι το gaslighting;

Προέρχεται από την ομώνυμη ταινία “Gaslight”, κατά την οποία ένας χειριστικός σύζυγος πείθει τη γυναίκα του να αμφισβητεί συνέχεια τις σκέψεις, τις δράσεις και τις αναμνήσεις της με σκοπό να μπορεί να ασκεί έλεγχο πάνω της. Εδώ έχουμε τη δεύτερη δημοφιλέστερη ερώτηση με 416% αύξηση στις αναζητήσεις.

Τι είναι το bread crumbing;

Η συγκεκριμένη ερώτηση στο Google σημείωσε άνοδο κατά 333%. Αφορά άτομα τα οποία στέλνουν μηνύματα ή σχολιάζουν κάτω από φωτογραφίες ή ποσταρίσματα στα social media ώστε να δείξουν στο άτομο που έχει αναρτήσει κάποια φωτογραφία για παράδειγμα ότι το σκέφτονται.

Οι γνώστες υποστηρίζουν πως λίγο πολύ όλοι μας επιδιδόμαστε σε αυτό. Επειδή όμως, οι προθέσεις εύκολα παρεξηγούνται αφού ο παραλήπτης του δήθεν ενδιαφέροντος μπορεί όντως να ενδιαφέρεται, οι ειδικοί συστήνουν να ακολουθούμε τον κανόνα των τριών μηνυμάτων. Αν δηλαδή μέσα σε 3 φορές που έχουμε κάνει μια αρκετά ικανοποιητική κουβέντα δεν ειπωθεί τίποτα για συνάντηση, καλό είναι να ξέρουμε μέσα μας ότι δεν πρέπει να πάρουμε τίποτα στα σοβαρά.

Να κάνω έρωτα στο πρώτο ραντεβού;

Διαχρονική είναι η ερώτηση για το αν πρέπει να κάνει κάποιος έρωτα στο πρώτο ραντεβού. Ερώτηση με 313% αύξηση στις αναζητήσεις, με τις απόψεις γύρω από το θέμα να διίστανται. Για τους ειδικούς το να κάνεις έρωτα στο πρώτο ραντεβού δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα υπάρξει και σχέση στη συνέχεια. Εξαρτάται περισσότερο από το πόσο αμοιβαία είναι η έλξη, τη φάση που περνούν και οι δύο και κυρίως τη χημεία μεταξύ τους.

Να βγω με τον/τη συνάδελφο;

Η ερώτηση αυτή αυξήθηκε κατά 281%. Για κάποιους μια τέτοια κίνηση θεωρείται αντιεπαγγελματική με επιπτώσεις στην εργασία και των δυο. Για άλλους, ιδιαίτερα στην εποχή του κορονοϊού, η συχνή επαφή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια για να αναπτυχθεί μια σχέση από το γεγονός να προσπαθήσει κάποιος να κάνει κάποια γνωριμία και στη συνέχεια σχέση με ένα άτομο που γνώρισε σε ένα μπαρ ή στο διαδίκτυο.a

Read more