Έχετε αναρωτηθεί τι κάνουν τα ζωάκια σας όταν λείπετε – Μια εφαρμογή σας βοηθάει να δείτε
Τα ζωάκια σας υποφέρουν μακριά σας
DIGITAL

Έχετε αναρωτηθεί τι κάνουν τα ζωάκια σας όταν λείπετε – Μια εφαρμογή σας βοηθάει να δείτε

Επιστρέψατε στη δουλειά και ανησυχείτε για το κατοικίδιό σας; Υπάρχει η λύση για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Τα κατοικίδια ζώα ήταν οι μεγάλοι ευνοημένοι του COVID-19, επειδή η υιοθεσία ζώων αυξήθηκε κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τώρα όμως που οι περιορισμοί άρχισαν να μειώνονται και οι ζωές μας επανέρχονται στο φυσιολογικό – πώς θα αντιμετωπίσουν τα κατοικίδια μας τη μοναξιά στο σπίτι;

Μπορείτε λοιπόν με σειρά συσκευών παρακολούθησης κατοικίδιων ζώων της Uniden Solo Plus να ελέγχετε τι κάνει το κατοικίδιο σας μέσω μιας εφαρμογής στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε ακόμη και να μιλήσετε με το «μωρό» σας μέσω της εφαρμογής, οπότε αν χαλούν τον καναπέ, μπορείτε να τους πείτε να σταματήσουν!

Με τις συσκευές παρακολούθησης Uniden App Cam Solo μπορείτε να έχετε αμφίδρομη ομιλία σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να μιλάτε στα κατοικίδια ζώα σας και να τα καθησυχάζετε αν χρειαστεί.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε μία από τις συσκευές, να κατεβάσετε την εφαρμογή και, ακόμη και να ελέγχετε τις κάμερες από απόσταση.

Οι συσκευές μπορούν να τοποθετηθούν στα σημεία που περνάει περισσότερο χρόνο το ζωάκι σας αλλά και σε εξωτερικό χώρο, όπως η πίσω αυλή. Επίσης, εντοπίζουν την κίνηση ώστε ανά πάσα στιγμή να ξέρετε αν το κατοικίδιο σας είναι ασφαλές με ειδοποίηση που έρχεται στο κινητό σας.

Οι συσκευές ασύρματης παρακολούθησης κατοικίδιων είναι εύκολο να εγκατασταθούν καθώς δεν απαιτούν καλώδια ή πρόσβαση σε πηγή τροφοδοσίας. Το App Cam Solo + μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού, ανάλογα με το πού περνάει το κατοικίδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του.

Η κάμερα μπορεί να μετακινηθεί εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής Uniden για να καλύψει τις περισσότερες γωνίες. Μία κάμερα μπορεί να παρακολουθεί ολόκληρη την πίσω αυλή, αφαιρώντας την ανάγκη χρήσης πολλαπλών καμερών, ενώ παρέχεται και βίντεο νυχτερινής όρασης με καθαρή εικόνα, ιδανικό για έλεγχο το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο της Uniden.

Photo by Nathalie SPEHNER on Unsplash

Read more