Εφαρμογές μαλλιά: Δείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να αλλάξετε hairstyle
μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τα μαλλιά μας
DIGITAL

Εφαρμογές μαλλιά: Δείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να αλλάξετε hairstyle

Εφαρμογές μαλλιά: Δεν είναι ποτέ αργά για να αλλάξετε χτένισμα. Από ξανθό σε μελαχρινό χρώμα μαλλιών και από μακρύ σε κοντό καρέ, τα έχουμε δοκιμάσει όλα.

Εφαρμογές μαλλιά: Αυτές τις μέρες που δεν μπορείτε ούτως ή άλλως να αλλάξετε χτένισμα ή χρώμα στα μαλλιά σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι πειραματιστείτε ανώδυνα με το smartphone σας και μερικές εφαρμογές που θα δείτε παρακάτω. Είναι πολύ διασκεδαστικό και σίγουρα θα σας καθοδηγήσει όταν θα έρθει πια ο καιρός για να πάτε στο κομμωτήριο.

1. ModiFace

Δωρεάν – Apple – Android 
Δοκιμάστε ένα νέο χρώμα μαλλιών σχεδόν σε λίγα δευτερόλεπτα με την εφαρμογή Color Hair! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε τη φωτογραφία σας, να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη ανίχνευση μαλλιών για να περιγράψετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να εφαρμόσετε διαφορετικά χρώματα για να δείτε τη σωστή απόχρωση για εσάς.

2. Beautylish

Δωρεάν – Apple – Android
Ανακαλύψτε τις καινούριες τάσεις, μάθετε βασικές συμβουλές μακιγιάζ και ψωνίστε εκπληκτικά προϊόντα μέσα από αυτή την εφαρμογή.

3. Perfect365

Δωρεάν – Apple – Android
Η καλύτερη εφαρμογή ψηφιακού μακιγιάζ και προσωπικού στυλ. Θα μοιάζετε με μοντέλο στις selfies σας. Η Νο1 εφαρμογή φωτογραφίας και βίντεο σε 67 χώρες, με 55 εκατομμύρια χρήστες.

4. Hairstyle Magic Mirror

Δωρεάν – Apple – Android
Αλλάξτε την εμφάνισή σας, σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με πολλά νέα και συναρπαστικά hairstyles και πολλές διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές. Βγάλτε μια φωτογραφία και κάντε πειράματα!

Read more