Αν θέλετε να δουλεύετε με στυλ, δείτε την πιο κομψή βάση για laptop [pic]
Εργασία και κομψότητα
DIGITAL

Αν θέλετε να δουλεύετε με στυλ, δείτε την πιο κομψή βάση για laptop [pic]

Βάση για laptop: Τα laptop χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από τους desktop υπολογιστές ιδιαίτερα στις μέρες μας που η εργασία από απόσταση έχει γίνει αναγκαία.

Βάση για laptop: Τα πλεονεκτήματα ενός laptop είναι πολλά και σημαντικά με προεξέχουσα τη φορητότητα, την ευκολία δηλαδή στη μεταφορά και την εύκολη χρήση του.

Ιδιαίτερα στην περίοδο που η τηλεργασία έχει υιοθετηθεί από όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και με τη συγκυρία της εξάπλωσης του κορονοϊού,  μπορεί κάποιος να δουλέψει σε οποιοδήποτε μέρος με τον υπολογιστή του αρκεί να έχει μια σύνδεση στο ίντερνετ. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν να βολευτούν εύκολα με το laptop στο γραφείο τους.

Τότε μπαίνουν στο παιχνίδι οι ειδικές βάσεις για laptop. Εκτός από το ύψος που δίνει μια βάση υπάρχουν και ορισμένες που έχουν ενσωματωμένα ανεμιστηράκια. Πολλά laptop αντιμετωπίζουν προβλήματα θερμοκρασίας. Και όταν ένα pc ανεβάζει θερμοκρασία δεν λειτουργεί σωστά με αποτέλεσμα να κάνει κολλήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει σε σημείο να απενεργοποιηθεί ξαφνικά.

Συνήθως αυτές οι βάσεις είναι απλές και λειτουργικές χωρία όμως ιδιαίτερη αισθητική. Το ωραίο συνήθως κοστίζει. Υπάρχει όμως και μια βάση για laptop της αμερικανικής Grovemade, η οποία συνδυάζει εργονομία λοιπόν και απαράμιλλο στιλ.

Η βάση αυτή είναι κατασκευασμένη από ξύλο καρυδιάς να κλέψει τις εντυπώσεις. Η εταιρία από το Πόρτλαντ του Όρεγκον φιλοτέχνησε μία από καρυδιά, με stop από ανοξείδωτο ατσάλι. Πέρα από την υπέροχη αισθητική της, η βάση σηκώνει το laptop στη βέλτιστη θέση, αφαιρώντας το βάρος από τη σπονδυλική στήλη.Μιας και μιλάμε όμως για την Grovemade, το Walnut Laptop Stand κοστίζει όχι λιγότερα από 138 ευρώ (150 δολάρια).

Read more