The 2night Show

The 2night Show

Το The 2night Show είναι βραδινή εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μετά το τέλος της βραδινής εκπομπής “Τα Καρντάσιανς” ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε στη βραδινή ζώνη με το The 2night Show. Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται στις 11 Νοεμβρίου του 2015 ενώ συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στον ΑΝΤ1. Σε κάθε επεισόδιο ο παρουσιαστής της εκπομπής υποδέχεται στο στούντιο καλεσμένους, κυρίως από τον χώρο της showbiz, με τους οποίους μιλάει για την καριέρα τους.

Στο τέλος της συνέντευξης ο καλεσμένος και ο παρουσιαστής παίζουν διάφορα παιχνίδια με σκοπό την διασκέδαση. Μάλιστα, στο στούντιο υπάρχει πάντοτε μία μπάντα η οποία παίζει διάφορα τραγούδια κατά τι διάρκεια της εκπομπής. Εκτός από αυτά όμως, ο καλεσμένος θα κάνει υποχρεωτικά και μία επίσκεψη στις “Μύγες” οι οποίοι θα του κάνουν διάφορες ερωτήσεις και προκλήσεις.

Οι αλλαγές από σεζόν σε σεζόν

Στην πρώτη σεζόν της εκπομπής τον ρόλο του συμπαρουσιαστή του Αρναούτογλου είχε ο Δημήτρης Σταρόβας. Η συνεργασία τους ξεκίνησε δύο χρόνια πριν στο προηγούμενο talk show που συμμετείχαν και συνεχίστηκε και σε αυτή την εκπομπή. Ο Σταρόβας συμμετείχε εν μέρει στις συνεντεύξεις των καλεσμένων, στο μουσικό κομμάτι των συνεντεύξεων και στα παιχνίδια μεταξύ καλεσμένου και παρουσιαστή. Την πρώτη σεζόν, οι Alcatrash ήταν η μπάντα της εκπομπής. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Πέτρος Πυλαρινό, Ανδρέα Βούλγαρη, Κωνσταντίνο Παπασπυρόπουλο και Σταύρο Κωστή.

Στην δεύτερη σεζόν της εκπομπής οι συνεργάτες παραμένουν οι ίδιοι. Ο Σταρόβας έχει το ρόλο του συμπαρουσιαστή και οι Alcatrash επιμελούνται τη ζωντανή μουσική του πλατό. Στην τρίτη σεζόν της εκπομπής οι συνεργάτες της εκπομπής αλλάζουν. Τους ρόλους των συμπαρουσιαστών της εκπομπής αναλαμβάνουν ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νικόλας Ράπτης. Αρχικά οι τρεις τους παρουσιάζουν κάποια σατιρικά βίντεο-ενότητες γυρισμένα εκτός πλατό. Όμως από τον Ιανουάριο του 2019, αναλαμβάνουν από κοινού της παρουσίαση της σατιρικής συνέντευξης-ενότητας “Οι Μύγες” στην οποία λαμβάνει μέρος ο κάθε καλεσμένος πριν βρεθεί απέναντι από τον κεντρικό παρουσιαστή. Ακόμη οι συμπαρουσιαστές αναλαμβάνουν την παρουσίαση κάποιων παιχνιδιών της εκπομπής μεταξύ παρουσιαστή και καλεσμένου.

Στη μουσική του πλατό υπάρχουν δύο διαφορετικές μπάντες που εναλλάσσονται ανά επεισόδιο. Η πρώτη είναι η ανδρική μπάντα Prestige the band που αποτελείται από τους Γιάννη Χειλά, Θωμά Πούτα, Νίκο Παπαλεξάνδρου, Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, Κίμωνα Λιμενίδη και Θάνο Ζούρα. Η δεύτερη μπάντα είναι η γυναικεία μπάντα Croque madame που αποτελείται από τις Αντωνία Καουρή, Στεφανία Γατσάκου, Ειρήνη Κετικίδη, Σταυρούλα Κυβέλου και Ελένη Νοτά.

  • Στην τέταρτη σεζόν της εκπομπής οι συμπαρουσιαστές παραμένουν οι ίδιοι.
  • Το μουσικό συγκρότημα της εκπομπής όμως είναι μόνο ένα.
  • Οι Prestige the band συνεχίζουν και αυτοί για δεύτερη σεζόν στο πλατό της εκπομπής.

Read more

LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας: «Γίνεται Καφέ της Χαράς και χωρίς τη δασκάλα» - Τι είπε για τη Σοφία Μουτίδου [vids]

LIFESTYLE

Ζήνα Κουτσελίνη: Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου [vid]

LIFESTYLE

Kenzo: Ο πρώην πορνοστάρ μιλάει για τον εθισμό στο σεξ και τα ναρκωτικά [vids]

LIFESTYLE

Δανάη Παππά: Γιατί αποχώρησε από τις «8 Λέξεις» - «Έχω φύγει εδώ και τρεις εβδομάδες» [vid]