Σταύρος Βαρθαλίτης

Σταύρος Βαρθαλίτης

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι μάγειρας και νικητής του τέταρτου κύκλου του MasterChef.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι από την Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Σύρο. (Την ηλικία του θα τη βρείτε στο τέλος του άρθρου) Από πολύ μικρός επιθυμούσε να ασχοληθεί με την μαγειρική. Γιατί πήγε στο MasterChef; Τι απαντά ο ίδιος; “Γιατί έχω την μαγειρική τρέλα, ψάχνω την μαγειρική ωριμότητα”.  Στην πρώτη δοκιμασία για να πάρει την ποδιά, φορούσε το γυαλί ηλίου που θεωρεί γούρι του. Το γυαλί αυτό το θεωρεί γούρι και για την πρώην σχέση του άλλα και για μια επαγγελματική δουλειά που κέρδισε.

Από πολύ μικρός επιθυμούσε να ασχοληθεί με την μαγειρική. Πως ψήφισαν οι κριτές; Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε ΝΑΙ, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε ΟΧΙ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε ΝΑΙ. Έτσι ο Σταύρος Βαρθαλίτης πήρε την ποδιά και μπήκε στο MasterChef 4. Ένας στυλάτος μάγειρας στην κουζίνα του MasterChef 4. Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος υπόσχεται να κερδίσει το έπαθλο του διαγωνισμού! Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες.

Στο διαγωνισμό έρχεται για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση. Σκοπεύει μέσα από το MasterChef να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό. Ο μέντορας του ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης. Έφτασε μέχρι το φινάλε και τελικά κέρδισε το βραβείο.

Read more