ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ είναι γνωστός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο ΣΚΑΪ είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Ιδιοκτήτης του καναλιού είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο σταθμός ανήκει στον ίδιο όμιλο με την εφημερίδα “Καθημερινή”. Παράλληλα μέλος του ομίλου ΣΚΑΪ είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΣΚΑΪ 100.3, ΣΠΟΡ FM 94.6 καθώς και το διαδικτυακό portal www.skai.gr που άνοιξε στις 2 Μαρτίου 2006, έναν μήνα πριν την έλευση της νέας τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Στον όμιλο ανήκει επίσης ο εκδοτικός οίκος ΣΚΑΪ ΒΙΒΛΙΟ, ο οποίος πλέον δε δραστηριοποιείται ιδιαίτερα.

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ είναι ιδιωτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας και εξέπεμψε σήμα για πρώτη φορά στις 21 Σεπτεμβρίου του 1993 με ενημερωτικό και αθλητικό πρόγραμμα, ενώ από τον Μάρτιο του 1995 περιορίζει τις αθλητικές μεταδόσεις και προσθέτει στο πρόγραμμά του πλήθος ελληνικών και ξένων κινηματογραφικών ταινιών. Το 1999 πωλήθηκε και μετονομάστηκε σε Alpha. Επανήλθε ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μετά από 7 χρόνια το 2006 από τις συχνότητες του πάλαι ποτέ Seven.

Διαδίκτυο και εκδόσεις

Στις 2 Μαρτίου 2006 δημιουργήθηκε το www.skai.gr που παρέχει υπηρεσίες live streaming και video on demand. Στις σελίδες του SKAI.gr, ο χρήστης μπορεί να έχει μία ολοκληρωμένη επαφή με τα μέσα του ομίλου: Ειδήσεις, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο.

  • Το ΣΚΑΪ ΒΙΒΛΙΟ δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2008 ως ο εκδοτικός οίκος του ΣΚΑΪ.
  • Τα προϊόντα του αποτελούνται από εκδόσεις που σχετίζονται με το τηλεοπτικό πρόγραμμα καθώς και με παράλληλες ενέργειες και δράσεις του σταθμού.

Read more

LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποια είναι η νέα της τηλεοπτική στέγη και η ζώνη - έκπληξη [vid]

LIFESTYLE

Δανάη Παππά: Γιατί αποχώρησε από τις «8 Λέξεις» - «Έχω φύγει εδώ και τρεις εβδομάδες» [vid]

LIFESTYLE

Χριστίνα Σούζη: Μια δυσάρεστη έκπληξη για τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ [vid]

LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ξεχνώ τα λάθη» - Ποια θα πει την τελευταία λέξη [vid]