Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Οκτωβρίου 1970, με γονείς τους Σοφία και Στάθη Θεοδωρίδη. Έχει καταγωγή από τα Κουδούνια Δράμας. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας. Το 1996 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία. Το 1996 δούλεψε στις “Θαλασσιές τις Χάντρες” στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων. Μαζί της ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Παντελής Καναράκης. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος. Το 1998 κυκλοφορεί το δεύτερό της δίσκο, με τίτλο “Δεύτερη αγάπη”, που αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι “Δεν θέλω τέτοιους φίλους”. Το άλμπουμ έγινε πλατινένιο, ξεπερνώντας τα 80.000 αντίτυπα, ενώ η συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή επεκτάθηκε και με τις εμφανίσεις τους στα «Αστέρια».

Οι επόμενες συνεργασίες της ήταν με το Νότη Σφακιανάκη στο «THEATRO» της Θεσσαλονίκης, και με τον Αντώνη Ρέμο και το Στέλιο Διονυσίου στον «Απόλλωνα». Το Μάρτιο του 2000 κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ, με τίτλο “Θα μιλήσω με τ’ αστέρια”, που έγινε επίσης πλατινένιο. Την ίδια περίοδο ερμήνευσε το επιτυχημένο τραγούδι “Επιτέλους” μαζί με την Καίτη Γαρμπή, ντουέτο που τους έγραψε ο Φοίβος και συμπεριλήφθηκε στο δίσκο “Το Κάτι” της Γαρμπή. Τον Ιούλιο του 2001, η Θεοδωρίδου κυκλοφόρησε την τέταρτη προσωπική της δουλειά, έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο με τίτλο “Υπ’ ευθύνη μου”.

Τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Άσ’ τα Όλα Κι Έλα” σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, ως προπομπός του ομώνυμου δίσκου που σήμανε τη λήξη του συμβολαίου της Θεοδωρίδου με τη Minos EMI. Στις 14 Απριλίου 2016 η τραγουδίστρια εντάχθηκε στο δυναμικό της Heaven Music. Ο δίσκος της “Άσ’ τα Όλα Κι Έλα” κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου, με πρώτο single το τραγούδι “Ανήσυχος Καιρός” σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Επίσης ο τελευταίος δίσκος που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI το 2013, “Σ’ Αγαπώ”, σε μουσική του Αντώνη Βαρδή, επανακυκλοφόρησε και διατίθεται και αυτός πλέον από την Heaven Music. Τον χειμώνα του 2017 εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο ‘Ιερά Οδός’ έχοντας στο πλευρό της την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, με τις εμφανίσεις να συνοδεύονται από μεγάλη επιτυχία, ενώ ακολούθησε περιοδεία του σχήματος και στην Αμερική.

Τον Απρίλιο του 2018 η Θεοδωρίδου ξεκίνησε εμφανίσεις στο Fantasia Live, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ακολούθησε η κυκλοφορία της 15ης κατά σειρά δισκογραφικής της δουλειάς με τίτλο “Ποτέ δεν έφυγα από ‘δω”, μέσα από τον οποίο ξεχώρισε το τραγούδι “Επειδή με ξέρω” σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη. Το 2019 επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις στο Teatro στην Αθήνα. Στο πλευρό της για ακόμη μια σεζόν ήταν ξανά ο Ιακωβίδης. Στις 25 Μαΐου 2020 κυκλοφόρησε από την Heaven music το νέο της τραγούδι με τίτλο” Παραδόθηκα Σε Σένα” σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη.

Δισκογραφία
  • 1997: Νατάσα Θεοδωρίδου
  • 1998: Δεύτερη Αγάπη
  • 2000: Θα Μιλήσω Με Τ’αστερία
  • 2001: Υπ’ Ευθύνη Μου
  • 2002: Τόση Αγάπη Πως Να Χαθεί
  • 2003: Μία Διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη (Live)
  • 2004: Έρωτα Δεν Ξέρεις Να Αγαπάς
  • 2005: Ως Εκεί Που Η Καρδιά Μπορεί Να Αντέξει
  • 2006: Εχω Μία Αγκαλιά
  • 2007: Νατάσα
  • 2009: Μία Κόκκινη Γραμμή
  • 2012: Απέναντι
  • 2013: Σ’ αγαπώ
  • 2015: Μαζί Με Σένα (Live)
  • 2016: Αστα Όλα Κι Έλα
  • 2018: Ποτέ Δεν Έφυγα Από Δω

Read more

LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ξεκίνημα από το Fame Story και η προσωπική του ζωή [vid]

ΣΕΙΡΕΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Κάνουμε ρεβεγιόν Χριστουγέννων μαζί [vid]

LIFESTYLE

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Αναπνέω για το τραγούδι. Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ σύντομα»

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Η αλλαγή του χρόνου με Ρέμο, Θεοδωρίδου, Αργυρό και Καίτη Γαρμπή - Το πρόγραμμα της τηλεόρασης